Sharp Pink Pointer Dottie Dazzles: Výlet v Praze a můj svátek

pondělí 6. srpna 2012

Výlet v Praze a můj svátek

V pátek jsme se s tátou a jeho přítelkyní vydali směr Praha. Máme to do ní docela daleko, takže Praha nepatří zrovna k místům, které bych hojně navštěvovala, a tak jsem vždycky hrozně ráda, když tam jedeme. A co mě kromě výletu potěší v Praze nejvíc? No přece nákupy! :D Měla jsem zrovna svátek a byl to fakt skvělý den :). Poprvý jsem byla v Bershce a v Lush a tyhle dva krámy jsou pro mě skoro jako ráj, kdybych měla milión, asi bych se tam dokázala vyřádit :D. Jinak jsme navštívili Palladium a potom taky Chodov, prošli se po Václavském náměstí, oběd si dali jako tradičně v "mekáči" a zašli jsme i do mého oblíbeného Starbucks. A teď už fotky, vyfotila jsem jenom to, co jsem dostala k svátku - chybí akorát kytička, čokoláda a nějaký penízky od babiček ;).

Máma mi udělala k večeři skvělý salát - rucola, parmazán, uzený losos, grep.. Nevím co všechno tam ještě bylo, ale byl výborný. A táta mi další den uvařil mojí nejoblíbenější čínu k obědu a ještě jsem dostala čokoládový dort ♥.

Tak a tady první část dárků. Myslím, že jsem musela být vážně hodná, protože takhle to u mě vypadá spíš jak na narozeniny :D. Takže dostala jsem dárkový poukaz a ve čtvrtek si užiju zkrášlování na kosmetice a potom pedikúru. To modré jsou relaxační krystaly do koupele s vůní eukalyptu, jsou tam i přísady z Mrtvého moře. Ty dva pilníčky jsou oba stejný, akorát jsem je vyfotila z každý strany, protože takový pilník jsem ještě nikdy neviděla, ta strana co je vlevo je totiž chlupatá, fakt jako kožíšek :D a ta druhá je normálně na pilování. A poslední na téhle fotce je diář s kočičkama na 18 měsíců z Albi, diáře musím mít, jinak si nic nepamatuju a všechno zapomínám :D a tenhle s kočičkama je navíc roztomilej :D.

A tady už zmíněné nákupy v Bershce. Odnesla jsem si hned tři trička a odnesla bych si klidně víc, mají tam úžasný věci! Akorát mě mrzí, že se nenechají objednat z netu, když už má Bershka i vlastní stránku, myslím, že by to lidi jako já, co to mají do jejich krámů daleko, docela ocenili. První tričko (vespod), černé s cvoky, vypadá obyčejně, ale když ho dáte na sebe, vypadá moc pěkně, to mi vybral táta :). Druhé černé tílko s potiskem, připomínal mi trochu galaxii a poslední bílé triko se srdíčkem s kytiček - to bylo ve slevě. Potom ještě na fotce vidíte dvoje hodinky, jsou plastové, já si je vždycky přála a když je táta platit, zažila jsem šok :D. Já naivní si myslela, že stojí 200kč, ale ony stály 500kč. Já vím, že to není moc, ale kdybych to věděla, nikdy bych si je nevzala, i když je platit táta, pořád z toho mám výčitky svědomí :D.

Tohle všechno mi nadělila babička. Už několikrát jsem se před ní zmiňovala, že bych si přála tempery a ona si to pamatovala a koupila mi dokonce celou sadu - velké tempery, skicák, štětce a dokonce i paletu. Takže teď bych měla začít kreslit :). A když něco namaluju a bude to k světu, tak vám to i vyfotím a dám sem. To fialové vlevo je levandulová svíčka, obě s babičkou milujeme levanduly a pořád si dáváme navzájem nějaké levandulové dárky :D.

Jak se máte vy? A jaké je u vás počasí? U nás už druhý večer prší a včera jsem chytly bouřku, když jsme šly s kámoškou z kina, docela jsme se bály, protože byl hrozný vítr a lítaly okolo nás všelijaký věci :D, takže tu nakonec přespala.
Ještě jedna prosba pro vás, kdybyste měli jakékoliv nápady na článek, klidně dejte vědět ;). Hezký zbytek večera :).

3 komentáře:

  1. Ten šalát vyzerá úžasne! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naozaj to vyzera na narodeniny:D Ale aspon mas plno novych veci. Ja som si minule kupila na trhoch levandulove mydlo na problematicku plet (na tvar). Ta zena co tam predavala to moc vychvalovala a ja som si povedala, ze za pokus nic nedam, a tak som si to kupila. A cuduj sa svete pomaha to mojej pleti:D

    OdpovědětVymazat
  3. wow naprosto nadherny veci jsi si nakoupila ;) a kde si prosim koupila ty pilniky :) ty jsou bozi ;)
    http://ilovemyworlddee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny vaše komentáře ♥