Sharp Pink Pointer Dottie Dazzles: Malý zázrak jménem Balea

pondělí 23. července 2012

Malý zázrak jménem Balea

Balea je vlastní značka drogérií dm od roku 1995. Její sortiment je velice obsáhlý. Můžete si vybrat přípravky z řady péče o pleť, o vlasy, vlasový styling, o tělo, nohy a ruce, k hydratování pokožky, ze spousty druhů deodorantů, pomůcek k depilaci. Balea má i dvě speciální řady produktů a to pro alergiky a druhou řadu Young, neboli péči pro mladou pleť. A navíc se Balea nevěnuje jen ženám, ale nabízí i spoustu produktů pro muže.


Sprchové gely (zleva): Mléko a med, Kokos a Tiare, Guava
Sprchové gely snad nejvíc používáme právě od Baley. Nejlepší na nich je, že úžasně voní, v nabídce najdete spoustu druhů a jsou překvapivě dost levné - 300ml pořídíte za 29kč až 49kč.. Můj největší favorit je momentálně Guava, ale s každou další vůní se to mění, protože přibývají stále úžasnější a úžasnější.

Gel na holení Summer pro citlivou pokožku
Tento gel je, jak už poznáte podle názvu, určen speciálně pro letní období, voní totiž po citrusových plodech. Má i úžasný exotický design, obsah je 150ml. Je určen pro citlivou pokožku a netvoří se po něm nepříjemné pupínky.

Young Deosprej Madamoise Chick
Díky deodorantům jsem se právě o Balee dozvěděla a začala se o ní zajímat. Momentálně mám deodorant z řady Young. Je to můj první deodorant od Baley, ale myslím, že u ní zůstanu. Zkoušela jsem tolik deodorantů, drahých i levných a žádný mi nevyhovoval jako tento. Jeho cena mě zarazila, protože je pouhých 27kč. Vydrží 48hodin (to jsem nezkoušela, ale celý den vám vydrží). A ta vůně! Čokoláda a pomeranč. Co může být lepšího pro milovníka čokolády? Voní spíš jako hořká čokoláda a občas do ní pronikne právě vůně pomeranče. A zase jako u sprchových gelů existuje spousta vůní, takže je z čeho vybírat a co zkoušet. Obsah 150ml.

Tělová emulze pro velmi suchou a svědivou pokožku s hydratujícím účinkem
Tuhle emulzi jsem fotila dodatečně, protože jsem ani nevěděla, že jí doma máme, používá jí totiž máma. Takže vám o ní moc neřeknu. Obsah emulze je 400ml. Používá se denně podle potřeby a vmasíruje se do pokožky. Není moc parfemovaná, jen tak příjemně voní, trochu mi připomíná Dove. Jestli opravdu hydratuje jak má, to musíte vyzkoušet sami :).

Vím, že tu pořád kecám o vůni, ale nemůžu si pomoct, ty vůně Baley jsou naprosto famózní a navíc přípravky mají vždycky tak krásný a barevný design. Když k tomu připočtete cenu, je těžké odolat. 

Jaký je váš oblíbený přípravek od Baley?

1 komentář:

  1. My doma nic od Baley nemáme, jelikož mamka do DM nakupovat nechodí a vlastně tenhle obchod máme snad až na druhém konci města, tak tam nemám příležitost se dostat, ale občas dostanu nějaké výrobky darem od příbuzných a musím říct, že ty vůně jsou úplně úžasné!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny vaše komentáře ♥